Kruisboogvereniging De Heidebloem

Hans Hellings oppermachtig bij eerste wedstrijd.

Dit weekend werd in Zeeland de eerste wedstrijd van de Brabantse Bond in dit nieuwe jaar gespeeld. De schutters van De Heidebloem waren sterk vertegenwoordigd. Hans Hellings was weer als vanouds en haalde de maximale score van 200 punten waarvan 13 binnenrozen, dit was goed voor de eerste prijs in de Ere-klasse en hiermee was hij natuurlijk ook de hoogste schutter van de wedstrijd. Henri van de Broek was een goede tweede in de Ere-klasse met een mooie score van 198 punten. Voor de Koning van de vereniging, Wim Merks, was er eremetaal voor de tweede prijs in de A klasse met 194 punten.

De beste vier schutters van elke vereniging strijden als team altijd voor de prijs van het hoogste viertal, ook deze prijs was voor De Heidebloem. De discipline buikschieten , de oudste discipline van het kruisboogschieten, werd ook nog gewonnen door Hans Hellings met 191 punten.

Overige uitslagen Ad v.d. Langenberg 193, Ad v. Doornik 189, Henk v.d. Broek 189, Maria Govers 189, Tonny v. Breemen 185, Dennis Kardol 185, Arnold Merks 184, Yvette v. Breemen 179 en Chris Kappen 178. Buikschieten Arnold Merks 184. Mensen die wel eens een kijkje willen nemen zijn altijd van harte welkom bij de training op de dinsdagavond vanaf 21.00 bij cafe zaal de meulen of op onze website www.skinle.nl/heidebloem.


- ARCHIEF -