Kruisboogvereniging De Heidebloem

Afgelopen weekeinde is de derde B.K.B wedstrijd geschoten in het Brabantse Overloon. Deze keer waren de Schijndelse Schutters te gast in de prachtige nieuwe accommodatie van het St. Theobaldusgilde.

De Heidebloem was erg goed vertegenwoordigd en sleepte met het eerste viertal de hoogste prijs voor het korps binnen. In de ere-klasse behaalde Hans Hellings en Henri v.d. Broek de tweede en derde prijs. Twan Jansen van Cupido was net een punt te sterk voor de beide topschutters. In de A-klasse schoot Arnold Merks 193 punten, wat goed was voor een mooie tweede plaats. In de B-klasse was de eerste prijs voor Ad v.d. Langenberg die met 197 punten een nieuw persoonlijk wedstrijd record vestigde. Bij het schieten zonder diopter behaalde Hans Hellings ook nog de tweede prijs met 191 punten.

Overige uitslagen: Wil Vermeer 197, Henk v.d. Broek 195, Wim Merks 194, Ad v. Doornik 193, Carli Nelissen 193, Nancy v. Doornik 189, Maria Govers 187, Wil Vermeer zonder diopter 187, Yvette v. Breemen 185, Dennis Kardol 182, Chris Kappen 179. De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 30 Maart, dan zal Hans Hellings zijn titel als koning moeten verdedigen bij thuishaven Café zaal "De Meulen ".


- ARCHIEF -