Kruisboogvereniging De Heidebloem

succes op Brabants kampioenschap

foto

De Heidebloem: grote klasse

Afgelopen zondag was het in Oploo weer tijd voor de jaarlijkse wedstrijd om te kijken tot welke vereniging de beste schutters van Brabant horen. Ook dit jaar kwam de Heidebloem weer erg goed voor de dag. Wil Vermeer, Hans Hellings, Henri van de Broek en Ad van Doornik, vormden het viertal dat de eerste prijs in ontvangst mocht nemen (197, 197, 196, 196).

Wil Vermeer en Hans Hellings moesten tegen elkaar kampen om de tweede prijs in het persoonlijk klassement, hierbij bleek Wil na twee pijlen de sterkste. Ad van Doornik (196) en Wim Merks (192) werden respectievelijk eerste en derde in de A-Klasse. In de B-Klasse moest Nancy van Doornik (193) kampen om de eerste prijs. De spanning was te snijden maar Nancy had haar zenuwen het beste in bedwang en scoorde na drie pijlen één punt meer dan haar tegenstandster. Hierdoor werd ze ook nog eens beste dame van de wedstrijd.

Tonny van Breemen (190) is helemaal terug en wist in de C-Klasse het goud te bemachtigen. Een grote verassing was Dennis Kardol die, mede dankzij wat nieuw materiaal, met 190 punten in de D-Klasse overtuigend de eerste prijs haalde.

Ook was er goud voor Ad van den Langenberg die met een score van 194 zijn tegenstanders in de instap-klasse ver achter zich liet. Overige uitslagen : Henk van de Broek (193), Carli Nelissen (192), Arnold Merks (190), Thomas van Os (189), Yvette van Breemen (187), Hans Hellings (zonder diopter 188).

We kunnen spreken van een zeer sportieve en gezellige wedstrijd. Voor meer informatie over De Heidebloem is er de website http://www.skinle.nl/heidebloem


- ARCHIEF -