Zesde wedstrijd in de Brabantse competitie

Overwinning De Heidebloem

Het eerste viertal van kruisboogvereniging De Heidebloem, bestaande uit Hans Hellings (199 punten), Henri v.d. Broek (198), Carli Nelissen (198) en Nancy v. Doornik (196) heeft op 7 oktober wederom de eerste prijs voor het beste viertal gewonnen.

Dit ondanks de afwezigheid van enkele belangrijke schutters. Hieruit blijkt maar weer eens dat de vereniging over een zeer brede top beschikt. Hans Hellings was opnieuw onbereikbaar voor de andere schutters en werd winnaar in de ere-klasse, hoogste koning en algemeen hoogste schutter. Een fantastische prestatie werd neergezet door Nancy v. Doornik, zij won met een prachtige score van 196 punten de eerste prijs in de B-klasse en was ook nog eens de hoogste dame van de wedstrijd! Ook Ad v. Doornik, tweede in de A klasse met 194 en Ad v. d. Langenberg, eerste in de instap-klasse met 195, leverden mooie prestaties. Al met al wist De Heidebloem met twaalf schutters elf prijzen mee naar huis te nemen.

Verdere Uitslagen: Henk v.d. Broek 195, Yvette v. Breemen 191, Tonny v. Breemen 190, Maria Govers 189, Arnold Merks 188, Dennis Kardol 172.

Sinds kort heeft De Heidebloem een prachtige website met voor ieder wat wils, www.skinle.nl/heidebloem De site is zeker een bezoekje waard!


- ARCHIEF -