Derde districtswedstrijd in De Meulen

De Heidebloem pakt prijzen

Afgelopen weekend organiseerde kruisboogvereniging De Heidebloem de derde districtswedstrijd in het eigen home van de vereniging, De Meulen. Alle Brabantse verenigingen kwamen dus terecht in het hol van de leeuw. Het is een sportieve wedstrijd geworden waar ook nog eens behoorlijk geschoten werd. En dat niet alleen door de leden van de Heidebloem.

Toch pakte De Heidebloem niet minder dan negen prijzen. Grossier hierin bleek de familie Van Doornik want zowel vader als dochter pakten een eerste prijs. Nancy van Doornik toonde zich ook nog eens de beste dame van de wedstrijd.

Ad van Doornik op zijn beurt bleek terug op zijn oude niveau en schoot 195 punten bijeen. Zowel voor hemzelf als voor de vereniging een mooie opsteker

Andere prijzen werden binnengehaald in de ereklasse waar twee leden van De Heidebloem, Henry v d Broek en Hans Hellings allebei 198 punten schoten. Samen met de andere leden van het eerste viertal, Ad van Doornik (195) en Carli Nelissen, wonnen zij met groot machtsvertoon een eerste prijs in die ereklasse.

Verdere prijzen waren er voor Hans Hellings (2e prijs ereklasse, 198 pnt), en Henry v.d. Broek; Ad van Doornik (eerste prijs a-klasse, 195 pnt), Wim Merks (tweede plaats a-klasse, 194 pnt), Nancy van Doornik (eerste prijs b-klasse, 193 pnt, Dennis Kardol eerste prijs ereklasse d, 186 pnt).

Wil Vermeer behaalde bij het buik-schieten een derde plaats met 189 pnt.


- ARCHIEF -