"De Heidebloem" succesvol

Korpsprijs voor Schijndels team

Afgelopen weekend traden de schutters van kruisboogvereniging De Heidebloem aan voor de vierde wedstrijd voor de Brabantse competitie. Door alle Brabantse verenigingen werden in Keldonk ca. 140 series verschoten voordat de einduitslag bekend werd. De Heidebloem trad hier aan met elf schutters waaronder de sinds kort lid geworden Tonny v. Breemen die in zijn eerste wedstrijd meteen een prachtig resultaat liet noteren. Na afgelopen week driftig aan haar kruisboog gesleuteld te hebben, verbeterde Maria Covers tijdens de wedstrijd haar persoonlijk record.

De volgende prijzen werden behaald:

1e prijs korps ere werd gewonnen door Hans Hellings (196), Henri v.d. Broek (193), Wil Vermeer (193) en Carli Nelissen (193). Hans Hellings en Carli Nelissen behaalden met dit resultaat tevens beiden een 2e plaats in hun klasse. Ook voor Maria Covers (189) was er een 2e prijs nadat zij op het laatste moment naar de 2e plaats werd verwezen in de D-klasse.

Overige resultaten:

Ad v. Doornik (189); Wim Merks (188); Kenneth Martha (184) met 98 in de tweede serie; Jacqueline Rijken (179); Tonny v. Breemen (159);Henk v.d. Broek (gestaakt wegens blessure). De Heidebloem is met de aanmelding van twee nieuwe damesleden de grootste kruisboogvereniging van Brabant geworden. Nieuwe leden en geïnteresseerden worden elke dinsdag vanaf half negen met raad en daad bijgestaan in café-zaal De Meulen. U mag altijd vrijblijvend de sfeer komen proeven.


- ARCHIEF -