De Heidebloem succesvol

Afgelopen weekend vond de vijfde districtswedstrijd plaats in Vlijmen en ook daar was De Heidebloem weer bijzonder succesvol. Sinds de vereniging enkele nieuwe leden telt, worden nog meer prijzen binnengehaald dan voorheen.

Liefst tien prijzen gingen mee naar Schijndel, waaronder de mooiste, de eerste prijs in de ereklasse korps met 790 punten. Een evenaring van het Brabants record dat De Heidebloem in de voorgaande wedstrijd zelf nog scherper had gesteld.

In de ereklasse schoot Hans Hellings opnieuw het maximum van 200 pnten bijeen. Het is dit seizoen al de derde keer dat hij dit presteert. Zijn gemiddelde over 5 wedstrijden staat nu op 199 punten! Henry van de Broek kwam uit op 198 punten terwijl Henk van de Broek en Wil Vermeer 196 punten bijeen schoten.

Het tweede viertal van De heidebloem won de derde prijs. Hierin schoten mee Wim Merks (195), Hans van Doornik (191), Ad van Doornik (191) en Carly Nelissen (189).

Het derde viertal was goed voor een tweede prijs in de C-klasse met Arnold Merks (188), Thomas van Oss (188), Kenneth Martha (184) en Maria Govers (169).

Ook op het persoonlijke vlak waren er veel successen te noteren: Hans Hellings, eerste prijs ereklasse (200) en Henry van de Broek (198) derde prijs ereklasse. In de A-klasse won Wim Merks de tweede prijs (195) terwijl in de instapklasse de nieuwe leden Carly Nelissen (189) en Kenneth Martha (184) goed waren voor resp. de eerste en de tweede prijs.

Bij het buikschieten werd Wil Vermeer eerste met 193 punten en Wim Merks tweede met 192 punten.

Het gaat prima met de Heidebloem maar men gaat niet op de lauweren rusten en blijft fanatiek oefenen, elke dinsdagavond om 21.00 uur bij De Meulen.


- ARCHIEF -