Heidebloem wint Vaartbokaal

Kruisboogvereniging De Heidebloem moest afgelopen weekend zijn titel verdedigen in de wedstrijd om de Vaartbokaal in Boxmeer.

Vorig jaar ging de trofee mee naar Schijndel en ook nu weer zal hij een jaar in de prijzenkast van de Schijndelse schutters prijken. De Heidebloem won weer met groot machtsvertoon. Opnieuw kwam men tot een totaal van 790 punten, slechts 5 onder het nationaal record. De rest bleef daar ver bij achter.

Persoonlijke prijzen waren er voor Henri van de Broek, eerste in de ere-klasse met 199 punten. Hans Hellings werd met 198 punten tweede. In de a klasse waren de eerste prijzen voor Wil Vermeer (198 pnt) en Alexander van de Ven (197). In de b-klasse werd ad van doornik derde met 191 punten. En ook in de loterij viel de Heidebloem in de prijzen met een etentje voor een viertal.

Overige resultaten: Wim Merks 193, Henk HGM van de broek 191, Henk HM van de Broek 189, Hans van Doornik 189 en Arnold Merks 187 punten.

Een mooie lijst maar toch blijft De Heidebloem stevig oefenen want volgend jaar wil men de Vaartbokaal voor de derde maal winnen en definitief naar Schijndel halen. Dat oefenen gebeurt vanaf juni in zaal De Meulen omdat men vanwege de verkoop van zaal Van Alebeek naar een nieuwe trainingsruimte heeft moeten omzien. De tijd blijft hetzelfde: dinsdagavond om 20.30 uur.


- ARCHIEF -