Eerste verlies voor De Heidebloem

Tijdens de districtswedstrijd in Beugen leed kruisboogvereniging De Heidebloem voor het eerst dit jaar een nederlaag, zij het nipt. Twee viertallen in de ere-klasse waren met een gelijk aantal punten geëindigd. In de natelling trok de Heidebloem toen aan het kortste eindje.

Het ging niet goed met de schutters van De Heidebloem. Alleen Henri van de Broek viel in de prijzen. Na weer een natelling, verloor hij van Peter Luiken en moest hij zich tevreden stellen met een tweede plaats in de ere-klasse. Van de Broek schoot 197 punten bijeen.

De matige resultaten van deze wedstrijd, nadat eerder vrijwel alles gewonnen was dat er te winnen viel, geven aan dat de schutters van De Heidebloem hun vizier zullen moeten bij stellen.

UITSLAGEN

De volgende resultaten werden behaald: Wil Vermeer 194 pnt, Henk van de Broek 193 pnt, Hans van Doornik, Hans Hellings, Alexander van de Ven allen 192 pnt, Wim en Arnold Merks beiden 188 pnt, en Marinus Hellings 183 pnt. Geen opmerkelijke uitslagen dus.

Komend weekend staat de Drie Provinciën wedstrijd op het programma. De Heidebloem is daarvoor met vier schutters geselecteerd. In totaal komen daar 12 schutters in actie. Komende dinsdag krijgen de leden van De Heidebloem bij Van Alebeek de kans om nog eens extra te trainen voor deze wedstrijd.


- ARCHIEF -