Kruisboogvereniging De Heidebloem

De Schijndelse kruisboogvereniging was afgelopen weekend met succes aanwezig bij wedstrijden in Zeeland. menige prijs kon mee naar huis worden genomen. Al liep het iets minder dan vorige keer, toch won de Heidebloem de eerste prijs Korps in de Ereklasse en de derde prijs in de A klasse. De prestaties van de zes schutters die zaterdag aantraden vielen wat tegen; alleen Hans Hellings deed wat hij meestal doet. Hij kwam, zag, en overwon. De schutters die zondag in actie kwamen leverden een uitstekende prestatie en beslisten daarmee de wedstrijd.

In het eerste viertal schoten mee: Hans Hellings (198), Arnold Merks (196), Wil Vermeer (195), en Ad van Doornik (195).

Het tweede viertal schoot 767 punten bij elkaar. Dat gebeurde door Henk H.M. v.d. Broek ((192), Henk H.G.M. v.d. Broek (192), Hans van Doornik (191); en verder kwam Wim Merks tot 190 en Marinus Hellings tot 177 punten.

Ook de nodige persoonlijke prijzen werden binnengehaald. Hans Hellings pakte de eerste prijs in de ere-klasse en Arnold Merks een derde.

Wil Vermeer werd derde in de A-klasse, Henk H.M. v.d. broek tweede in de B-klasse en Ad van Doornik een derde prijs in de B-klasse.

Zo boekte De Heidebloem toch weer succes, ondanks het feit dat een van de topschutters verhinderd was.


- ARCHIEF -