De Heidebloem

Afgelopen weekeinde organiseerde De Heidebloem in het eigen clubhuis, zaal Van Alebeek aan de Boschweg, met succes de eerste wedstrijd van het seizoen. Het evenement nam drie dagen in beslag en De Heidebloem kwam zelf als grote winnaar uit de bus. Net zoals aan het einde van het vorig jaar, pakte de Schijndelse kruisboogvereniging ook nu weer de eerste prijs in de ereklasse, nu met 780 punten.

Het Heidebloem-team bestond uit Hans Hellings (199 pnt), Henrie van de Broek (198 pnt) en Hans van Doornik (191 pnt). Behalve voor het clubsucces, zorgden de drie ook voor persoonlijke prestaties van formaat. Hans Hellings pakte de eerste prijs in de ere-afdeling met zijn 199 punten terwijl Henrie van de Broek beslag legde op een tweede plaats.

Ad van Doornik werd derde in de B-klasse met 189 punten. Overige uitslagen: Henk H.G.M. v.d. Broek 190 pnt, Alexander v.d. Ven 190 pnt, Arnold Merks 189 pnt, Henk H.M. v.d. Broek 187 pnt en Marinus Hellings 186 pnt.

De Heidebloem is het jaar goed begonnen maar gaat nog niet op de lauweren zitten rusten. Dinsdag om 20.30 is het alweer oefenen geblazen bij Van Alebeek.


- ARCHIEF -