Kruisboogver. De Heidebloem

De Heidebloem was bijzonder succesvol tijdens de eerste districtswedstrijd van het seizoen. Vorig jaar al werd de vereniging kampioen met een nieuw record op de binnenbanen met 785 punten. Nu leverden alle schutters opnieuw een topprestatie.

Met twee punten werd het bestaande Brabantse record verbeterd.

In de ere-klasse pakte Hans Hellings de eerste prijs met niet minder dan 200 punten.

Als er meer te halen waren geweest, had hij die ook gehaald, zô goed was hij op dreef.

Wil Vermeer greep een derde prijs in de A-afdeling met 194 punten. Ad van Doornik werd eerste in de B-afdeling met 196 punten, terwijl zijn broer Hans daarin derde werd met 193 punten.

RECORD

De tachtig pijlen die de vereniging moest verschieten leverden een nieuw Brabants record op bij de binnenbanen. Hans Hellings (200 pnt), Henri v.d. Broek (196 pnt), Ad van Doornik (196 pnt) en Wim Merks (195) zorgden voor deze fraaie prestatie.

Het tweede viertal leverde eveneens een prima prestatie. Arnold Merks (194 pnt), Wil Vermeer (194 pnt), Hans van Doornik (193 pnt) en Henk v.d. Broek (192 pnt), behaalden de eerste prijs korps.

Net buiten de prijzen in de Afd. A vielen, ondanks goede prestaties; Henk (HM) v.d Broek 192 pnt, Frank van Oss (185 pnt) en Marinus Hellings met 182 pnt.

Het bestuur van de Kruisboogvereniging de Heidebloem is zeer in zijn nopjes met deze uitstekende prestaties

Verder dankt men dhr en mevr. van Alebeek voor de goede zorgen en wijst men er de leden nog eens op dat bij café Van Alebeek elke dinsdagavond geoefend kan worden.

En wie interesse heeft in de kruisboogsport kan altijd wel eens een pijltje meeschieten


- ARCHIEF -