Kruisboogvereniging de 'Heidebloem'

BRABANTS KAMPIOEN 'ERE'

Na de behaalde successen op de Ned. Kampioenschappen gingen we het afgelopen weekend gewoon door en we haalden dan ook drie korpsprijzen zo dat we terug kunnen kijken op een geslaagde wedstrijd.

In de afdeling Ere de hoogste afdeling behaalden we een eerste prijs voor de 6e maal in successie. Het was nog spannend want we wonnen met een punt verschil van Rondom tien uit Erp. De 779 punten werden behaald door Hans Hellings 198 punten, Henri v.d. Broek 196, Henk v.d. Broek 194 en Marinus Hellings zette een mooie serie van 191 neer.

Ons tweede viertal behaalde een tweede plaats in de afdeling A. Hier schoten mee Wim Merks 186, Hans Doornik 185, na een mooie eerste serie van 96 viel hij ver terug. Henk v.d. Broek schoot er in de natelling Ruud van Doremalen net af Ruud had ook 181 punten.

Ons derde viertal behaalde een derde prijs in de afdeling C.

Hier schoten mee Harrie Wijts 180, ons nieuw lid John van Erp 176, Eddie v.d. Broek 174 en Arno Vorstenbosch 169 punten.

Persoonlijk behaalde Hans Hellings een tweede prijs in de afdeling Ere waar hij met een punt verschil verloor van Antoon de Haas met 198 punten. In de interland België-Nederland schoot Hans zich naar een eervolle 6e plaats.

Zo is een kleine vereniging toch groot met zoveel successen.

Het bestuur feliciteert de prijswinnaars en adviseert goed te blijven oefenen op maandagavond.


- ARCHIEF -