KRUISBOOGVERENIGING "DE HEIDEBLOEM"

foto

Nieuwe jassen voor K.V. De Heidebloem van beschermheer Bart Kemps....

De heidebloem krijgt nieuwe schutersjassen van beschermheer

Zaterdag j.l. kregen de schutters van De Heidebloem officieel de nieuwe jassen aangeboden door hun beschermheer Bart Kemps van de Meubelhallen te Schijndel.

Bart is al weer verschillende jaren beschermheer van onze club. Hij volgde in die hoedanigheid Bart Steenbakkers op die bijna 25 jaar beschermheer was geweest.

Zoals het een beschermheer betaamt draagt ook Bart die naam met ere en mede door blijft onze vereniging groeien. Op dit ogenblik hebben we alweer 23 schutters en verschillende steunende leden, die zich ook te allen tijde voor ons inzetten als het nodig is.

Ook op sportief gebied gaat het weer beter Eind mei namen we deel aan een groot nationaal toernooi in Gelderland. Onze leden schoten zeer behoorlijk mee en ook onze nieuwe leden lieten zich gelden. Hans Doornik schoot zich al meteen in de prijzen. Hij behaalde een derde prijs in de afdeling D. Een mooie prestatie want hij heeft nog maar aan drie wedstrijden deelgenomen.

In de korps met een viertal behaalde we een eerste prijs in de afdeling B met Hans Doornik 190 punten, Wilma Hellings 190 punten, Marinus hellings 187 punten en Rudie Merks haalde met zijn laatste serie ook nog mooi open had 184 punten. Henk van de Broek behaalde 194 punten, Hans hellings 193 punten, Henri v.d. Broek 192 punten, Wim Merks 191 punten, henk v.d. Broek 181 en Jodie Cornelus 170 punten.

Er worden weer nieuwe schema's ge maakt voor de oefenavonden door onze kastelein de heer van Alebeek.

Natuurlijk willen wij onze beschermheer nogmaals danken voor zijn prachtige gebaar. We zijn daar erg trots op en kunnen nu als een herkenbaar geheel naar buiten treden.


- ARCHIEF -