Kruisboogvereniging De Heidebloem

Op 25 en 26 november 1989 namen wij deel aan de wedstrijd te Vlijmen met een groot aantal leden.

Het was erg gezellig maar er werd niet overtuigend goed geschoten hetgeen blijkt uit de derde plaats die werd behaald door ons eerste viertal in.de afdeling ere.

Het was eveneens spannend voor de kompetitie want de hoogste schutter kreeg daar ook punten.

twee van onze schutters in de ere te weten Hans Hellings en henrie v.d. broek stonden na 5 wedstrijden bovenaan op de eerste en tweede plaats. de beslissing viel in de laatste wedstrijd zij verloren nipt Henrie moest met een tweede en Hans met een derde plaats genoegen nemen. In de afdeling B schoot Marinus Hellings zich naar een tweede plaats. Een mooie prestatie nu hij nog maar weer een jaar terug is in de kruisboogsport.

De verdere uitslagen van het eerste viertal zijn: Henrie v.d. Broek 194, Hans Hellings 192, Henk v.d. Broek 189, Wim Merks 186.

Het tweede viertal Marinus Hellings 185, Tijn Hellings 184 en Harrie Weijts 184, het derde viertal miste een man en bestond uit Henk v.d. Broek .171, Harold v.d. Broek 184, Rudie Merks 170 en Ad van Alebeek 137 punten.

De volgende wedstrijd, het drieluik met Handboogvereniging Landmans Unie uit Schijndel en Luchtdrukgeweer ver. De Rustige Schutters uit Berlicum wordt gehouden op 11-12-1989 bij De Heidebloem in zaal Van Alebeek op de Boschweg. Aanvang 19.00 uur.


- ARCHIEF -