Kruisboogver. de Heidebloem

In het weekend van 28-29 oktober waren wij met 9 schutters aanwezig bij Kruisboogvereniging Diana in Aalst. het was een goed bezochte wedstrijd. De prestaties vielen over het algemeen wel iets tegen na de vele eerste prijzen van de laatste weken. Nu moesten we genoegen nemen met een tweede plaats.

Onze beste schutter was Hans Hellings die 195 punten behaalde en daar mee in de afd.ere de hoogste werd, een mooi succes.

Henri v.d. broek behaalde 192 punten en werd de hoogste koning van de verenigingen een prijs won hij in de natelling. Ook werd hij uitgenodigd voor de interland Nederland-België. Door mankementen aan zijn boog eindigde hij in middenmoot.

Er waren ook drie schutters uitgenodigd voor de wedstrijd Brabant-Belgisch Limburg. Hans Hellings ging met de ere-prijs naar huis en was de hoogste schutter van Brabant.

De andere wedstrijd die wij schoten in Erp leverde alleen een derde prijs op voor Harrie weijts met 185 punten en een tweede plaats voor ons eerste viertal dat twee wedstrijden achter elkaar toch minder goed presteert omdat twee goede schutters niet aanwezig waren.

De overige geschoten punten op 27 en 28 oktober zijn in het eerste viertal:

Hans Hellings 195, Henri v.d. Broek 192, Henk v.d. Broek 191 en Tijn Hellings schoot zich met 188 punten ook weer in het eerste. De anderen zijn Wim Merks 188, Marinus Hellings 187, Harrie Weijts 178, Ad van Alebeek 175 en Henk v.d. broek 173 punten

Bezoek de oefenavonden en de wedstrijden.

Voor informatie Harrie Weijts of Wim Merks tel. 78647.


Terug