Kruisboogvereniging De Heidebloem

Ook de tweede distriktswedstrijd verliep weer succesvol want we gingen weer met de hoogste ereprijzen aan de haal.

Dit is zeker een gevolg van de tot nu toe goed bezette oefenavonden. Dit blijkt ook uit de nog steeds stijgende lijn.

Uitslagen

Eerste prijs met ere De heidebloem met 777 punten met 4 schutters. Dit viertal bestond uit Hans Hellings, Henrie van de Broek en Marcel Koolen ieder 195 punten en Wim Merks 192 punten.

Persoonlijke prijzen waren er voor: Eerste prijs ere Hans Hellings 195, derde prijs ere Henrie v.d. Broek 195. In de natelling bleek Hans te winnen. Viertal klasse A: Tweede. Tijn v.d. Broek 188 punten, Marinus Hellings 186, Harold v.d. Broek 181, Harrie Weijts 180.

Klasse B: Henk v.d.Broek 175 punten.

Koningschieten

Op Paaszaterdag is er weer het belangrijkste gebeuren binnen de vereniging. Voor de 89e keer vindt het koningschieten plaats voor de hoogste titel binnen de vereniging. De eretitel gaat na drie opeenvolgende jaren automatisch over in de keizertrofee. Dit heeft in al die jaren nog maar een man waar kunnen maken en nog wel twee keer. Deze man is Marinus Hellings.

Zijn neef Anton Hellings is dit jaar de verdediger van het koningschap. Het wordt een wedstrijd op het scherpst van de snede want veel schutters verkeren in topvorm.

Alle leden, steunende leden en oud schutters alsmede belangstellenden van buiten de vereniging worden uitgenodigd voor dit gebeuren. Iedereen is dus van harte welkom op de 25e maart om 19.00 uur in zaal Van Alebeek.

De jeugd komt in aktie voor de jeugdtitel en de dames wagen ook een kans.


- ARCHIEF -