"De Heidebloem" huldigde... drie robijnen jubilarissen

foto

40 jaar KV de Heidebloem - op de foto: Jo Merks, Tiny v.d. Broek en Henk Merks.....


Vanwege hun 40-jarig lidmaatschap werden op zaterdag 10 september j.l. drie leden van de Kruisboogvereniging "De heidebloem", gevestigd in Café Ad van Alebeek, in de bloemetjes gezet.

De heren Jo merkx, zijn broer Tijn en Tiny van den Broek mochten uit handen van beschermheer Bert Kemps, direkteur van de Meubelhallen, de zilveren speld van verdienste in ontvangst nemen.

"De Heidebloem" is opgericht in 1900 en heeft in de 88 jaar van zijn bestaan altijd een aantal zeer goede schutters in de gelederen gehad. Ook nu nog gooit men op binnen- en buitenlandse concoursen hoge, ogen. Op een onlangs gehouden concours wist Brabants Kampioen Henry v.d. Broek zelfs het maximaal te behalen aantal punten te behalen. Met 20 pijlen schoot hij even zoveel rozen en dus 200 punten. Niet voor niets is deze schutter dan ook "Koning der Koningen" in Noord Brabant.

In de Nationale Selectie, die binnenkort aantreedt tegen het Belgisch Nationale team, zijn liefst drie leden van "De heidebloem" opgenomen t.w Henry v.d. Broek, Hans en Antoon Hellings. "De Heidebloem" heeft ook een Nederlands Kampioen in zijn midden. In de A-klasse wist dhr. Tijn Hellings onlangs dit kampioenschap te behalen en het spreekt vanzelf dat behalve de 3 jubilarissen ook al deze mensen j.l. zaterdag in het zonnetje werden gezet.


- ARCHIEF -